Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Οι εκλεκτές κακάο μας, που προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Maison Wagram CBD Dark Chocolate
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD της θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι το αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Επιλέγοντας τους κόκκους κακάου μας, οι πελάτες μας υποστηρίζουν άμεσα τους τοπικούς παραγωγούς και συμβάλλουν στη διατήρηση της τεχνογνωσίας τους και των παραδοσιακών γεωργικών πρακτικών τους.
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Nesquik-Instant-Cocoa-Drink στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά του Nesquik-Instant-Cocoa-Drink και εισαγωγή PGC.
Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας. Πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα; Εξάγονται το βούτυρο, υγρό, το οποίο αποσυντίθεται και χύνεται σε καλούπια, και το πίτουρο, που θρυμματίζεται για να γίνει σκόνη κακάο. Η πάστα κακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.
Πρόκειται για μια ποικιλία κριόλο που προέρχεται από την πολιτεία Απούρε, μία από τις πιο εμβληματικές πολιτείες των υγροτόπων (γνωστή και ως los llanos βενεζουελάνους), που χαρακτηρίζεται από τοπία τροπικής σαβάνας, τους μορίχαλες (ή φοίνικες μπάτσε) και τις γκαλερί δασών που την καθιστούν ένα μοναδικό θέαμα προς παρατήρηση. Η βιοποικιλότητα αυτής της περιοχής είναι εξαιρετική, διατηρημένη λόγω της δύσκολης πρόσβασης.
είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής κακάου σε σκόνη από την Ινδονησία, προσφέροντας τρεις διακριτές ποιότητες για να καλύψουμε όλες τις βιομηχανικές, διατροφικές ή καλλυντικές σας ανάγκες.
τα προϊόντα μας προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου της Ινδονησίας, επεξεργασμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουν μια καθαρή και πλούσια σε άρωμα σκόνη κακάου.
προέλευση: Ινδονησία
συσκευασία: σακίδιο 25kg
πιστοποιητικά: φυτοϋγειονομικό, προέλευσης και υγειονομικό
διαθεσιμότητα: προσφέρουμε ασφαλή αποστολή, με επιλογές χονδρικής αγοράς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. οι τρεις βαθμίδες σκόνης κακάου είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.
μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αποκτήσετε την προσφορά μας.
Ως ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και λίθων και πετρωμάτων ως χονδρέμποροι.
μείγμα κόκκων κακάου κριόλο, φοραστέρο, τρινιτάριο, πασίγνωστο κακάο και επισημασμένο ως εκλεκτό κακάο, είμαστε στην τιμή του χρηματιστηρίου κακάου, ευχαριστώ
με εκτίμηση, doms
Ακατέργαστο βούτυρο κακάο που παράγεται με παραδοσιακό τρόπο στο Μπουρκίνα Φάσο.
Οι ιδιότητές του είναι:
- μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα
- διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση
- βοηθά στην αποφυγή των κακών επιπτώσεων εξωτερικών παραγόντων στο δέρμα
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα ελαϊκό, στεατικό και παλμιτικό. Στερεό λίπος, έντονη μυρωδιά κακάου, χρώμα μπεζ. Διαλυτό σε αλκοόλ ή ζεστά έλαια, αδιάλυτο στο νερό.
Το φυσικό βούτυρο κακάο εξάγεται από τον κόκκο κακάο και έχει πλούσιο και ευχάριστο άρωμα σοκολάτας. Αυτό το προϊόν έχει υψηλή σταθερότητα στην οξείδωση καθώς είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή βάλσαμων, κρεμών μασάζ, σαπουνιών...
100 % νόμιμο για κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)
ΧΩΡΙΣ THC (0% THC) Χωρίς ναρκωτική δράση
Παρασκευασμένο στην ΕΕ
Συστατικά: Κάκαο, Ζάχαρη από ακατέργαστο ζαχαροκάλαμο, Βούτυρο κακάου, Σπόροι κάνναβης, Σκόνη κακάου, Στερεά κακάου τουλάχιστον 70%. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, συστατικών σίτου και ίχνη γάλακτος σε σκόνη. Από βιολογική γεωργία.
Απολαύστε αυτήν την νόστιμη μαύρη σοκολάτα κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας, με πικάντικα και γλυκά κομμάτια κάνναβης.
Περιεχόμενο: 100γρ
Η σοκολάτα γάλακτος Toblerone προσφέρει κρεμώδη ελβετική σοκολάτα γάλακτος με νόστιμο νουγκάτ από μέλι και αμύγδαλα. Δημιουργήθηκε στην Ελβετία το 1908 από τον Θεόδωρο Τόμπλερ, τα μοναδικά τρίγωνα από νόστιμη σοκολάτα γάλακτος είναι ιδανικά για να τα προσφέρετε ή να τα μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους. Το Toblerone είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του επωνύμου του ιδρυτή, Τόμπλερ, και της ιταλικής λέξης για το νουγκάτ από μέλι και αμύγδαλα, Torrone, και η μοναδική του μορφή εμπνέεται από την ορεινή πατρίδα του Τόμπλερ, ειδικότερα από το Μάττερχορν.
Σοκολάτα γάλακτος Ελβετίας
Νουγκάτ Μέλι & Αμύγδαλο
Κατάλληλο για χορτοφάγους
750g
Απολαύστε το βούτυρο κακάο όλο το καλοκαίρι!
Οι νότες από ίριδα και τόνκα μυρίζουν θεϊκά και είναι φτιαγμένο στο χέρι στη Γαλλία!
cosmetique-bio.png, Πιστοποιημένο βιολογικό COSMOS Organic!
Γλυκό αλλά ανθεκτικό, σας συνοδεύει για 5 μήνες με χρήση 1 φορά την ημέρα.
Χωρίς αιθέρια έλαια, είναι κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
Τα συστατικά
Theobroma cacao seed butter*: Το βούτυρο κακάο αποτελείται από λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την θρέφουν. Είναι επίσης φιλμικογόνο και ενισχύει το φυσικό φράγμα που είναι το δέρμα.
Copernica cerifera cera*: Η κηρός καναούμπα χρησιμοποιείται για τις φιλμικές της ιδιότητες που επιτρέπουν τη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Προσφέρει επίσης σκληρότητα και αντοχή στη θερμότητα που απαιτείται για το νέο μας βούτυρο κακάο το καλοκαίρι.
Το βούτυρο κακάο είναι μια φυτική λιπαρή ουσία που ενσωματώνεται σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα. Οι αρετές του είναι πολλές, όπως και οι ιδιότητές του: επουλωτικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές.
Διαθέτουμε σε απόθεμα Nutella 1kg και 750g για ιδιώτες και επαγγελματίες με ημερομηνία λήξης έως 24.11.2024.
Συσκευασμένο σε 588 βάζα ανά παλέτα για το 1kg και σε 768 βάζα για το 750g.
Προέλευση: Γαλλία
Η ελάχιστη παραγγελία είναι μία παλέτα ανά παραγγελία.
Το Karicao του Fashion And Délices World είναι επαναστατικό, η ενυδατική, μαλακτική και επουλωτική του δύναμη ενισχύεται από τη συμμαχία των βουτύρων καριτέ και κακάο. Είναι ένα πολυλειτουργικό βούτυρο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Το βούτυρο καριτέ διαθέτει ισχυρές αναγεννητικές και επανορθωτικές ιδιότητες για το δέρμα χάρη στις βιταμίνες A, D, E και F που περιέχει φυσικά. Το βούτυρο καριτέ καταπραΰνει, προστατεύει, θρέφει και μαλακώνει το δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της νεότητας και της υγείας του. Καταπολεμά τις ρυτίδες και την ξηρότητα. Χρησιμοποιείται πολύ στην Αφρική σε σωματικά μασάζ.
Λιγότερο γνωστό από το καριτέ, το βούτυρο κακάο διαθέτει ωστόσο όλα τα ενεργά συστατικά που υπάρχουν στον κόκκο, προσφέροντας του αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
Το βούτυρο κακάο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό επειδή είναι πλούσιο σε λιπαρές ουσίες, αλλά και σε φλαβονοειδή, γι' αυτό και η αντιοξειδωτική του δράση του προσφέρει καταπραϋντικά και επουλωτικά οφέλη.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από τους σπόρους κακάου. Είναι ένας τύπος φυτικού λίπους που διαθέτει πλούσια και κρεμώδη υφή σε θερμοκρασία δωματίου, και λιώνει απαλά με την επαφή με το δέρμα, προσφέροντας μια απαλή και πολυτελή αίσθηση.
Αυτό το βούτυρο εκτιμάται ιδιαίτερα για τα πολλαπλά οφέλη του στην κοσμετολογία και τη φροντίδα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό ενυδατικό και επανορθωτικό για το δέρμα. Βοηθά στην τροφοδοσία, την καταπράυνση και την προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα του και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων και των ουλών.
Délicieux, réconfortants et entièrement naturels, nos cacaos sont un véritable plaisir pour les sens. Découvrez toutes les saveurs et laissez vous emporter par votre tasse de chocolat chaud. Doux et puissant, ce cacao brut est idéal pour cuisiner, ou pour un réveil tout en douceur. Subtil, profond, il est parfait pour redécouvrir et apprécier le véritable goût du cacao finement torréfié ! Sans sucre ajouté. Sachet de 60 grs.
Référence:CAC002
En stock:33
Ποικιλία: Μεγάλη Δυτική Αφρική (GOA), Υβρίδιο
Προέλευση: Οι καρύδες προέρχονται από τις τροπικές περιοχές της Ασίας και της Πολυνησίας, αλλά σήμερα καλλιεργούνται σε πολλές τροπικές χώρες. Οι καρύδες μας προέρχονται από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Περιγραφή προϊόντος: Η καρύδα είναι ένα εξωτικό φρούτο σε οβάλ σχήμα, με καφέ και ινώδη φλούδα και λευκή και ζουμερή σάρκα στο εσωτερικό. Χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για το γάλα της, το λάδι της και τη σάρκα της, και είναι επίσης δημοφιλής σε τροπικά ποτά.